dimecres, 3 de desembre del 2014

Una recomanació... de teatre.

Us vull parlar del gran treball d'uns bons amics que es dediquen a apropar el teatre als més petits i a les seves famílies. Són l'equip de la productora Únics Produccions que, entre d'altres, porten a terme un projecte global d'exhibició teatral anomenat “Viu el Teatre”, amb una programació familiar d'espectacles en el Teatre Poliorama, CCCB i Teatre Romea de Barcelona.


Us convido a fer una visita al seu web i veure els vÍdeos de presentació de les seves produccions teatrals.
Destaco dos espectacles dirigits al públic més menut:

 "Pintamúsica" 
(Recomanat per infants de 0 a 3 anys)

Un quadre blanc, quatre colors: vermell, blau, verd i groc, i música en directe es combinen en aquesta experiència creativa pensada per a bebès . Un viatge sensorial per les quatre estacions de l'any de la mà de 3 pintamúsics.

La música inspira sensacions, les sensacions colors, i el color a l'art, la creativitat, el joc i la participació.

Escoltar, mirar i crear, això és *Pintamúsica!

 


"El Follet Valent al parc"
(Recomanat per infants a partir de 3 anys)

El protagonista d’aquesta història és un follet de bosc molt eixerit que, després de provar els seus polsims màgics, apareix sobtadament en un parc d’una ciutat, on coneixerà diferents insectes que hi viuen: la vespa groga, la papallona, l’escarabat... però es trobarà què els nens i nenes s’han substituït per un munt de brutícia, ja que una maleïda aranya no permet ni que s’hi acostin al parc... Finalment el follet descobrirà quin mal té aquest animal de potes llargues i peludes i aconseguirà formar amb els animals del parc una colla unida d’amics i amigues: La Colla del Follet Valent.

Un espectacle d’Únics Produccions imaginatiu i didàctic en el que l’amistat es converteix en l’eina bàsica per sobreviure i, la música, un bon element per transmetre als nens i nenes la història de “El Follet Valent”!

 

Desitjo que us agradi la recomanació i, per què no?, que aneu al teatre!!


1 comentari:

Unknown ha dit...

I tant que sí!, cap al teatre anirem.
Gràcies per aquesta recomanació tant interessant.
Salutacions,
Teresa